language arrow_drop_down
DK NO EN
share
Prevas Young Engineer Network

GÅ MED I PREVAS YOUNG ENGINEER NETWORK

Unik satsning som görs tillsammans med kunder!

Vem kan gå med?

Vi vänder oss till dig som går en utbildning eller är nyexad högskoleingenjör/civilingenjör inom t.ex. teknisk fysik, datateknik och  mjukvaruteknik.

Young Engineer är ett erbjudande vi har till nyexade ingenjörer. Vi anställer en student tillsammans med kund som går ut i uppdrag. När ett år har passerats erbjuder vi kunden att anställa konsulten, som då får välja vem hon/han vill stanna hos. 

Vi erbjuder

Young Engineer Network ger dig unika möjligheter till inspiration och motivation. Vårt nätverk syftar till att skapa relationer mellan våra kunder och studenter, som i förlängningen kan leda till en anställning som young engineer. Vi arrangerar aktiviteter tillsammans med våra kunder som t.ex. coaching, föreläsningar, studiebesök och sociala aktiviteter. Allt med syftet att du som studenter ska lära känna arbetsmarknaden i Linköpingsregionen. Våra kunder har även möjlighet att bjuda in till sommarjobb och exjobb via vårt nätverk.

Passa på och gå med i vårt Young Engineer Network. Det är gratis och medför inga förpliktelser.

Anmäl dig här!


Jag samtycker till att Prevas samlar in och behandlar mina kontaktuppgifter i syfte att administrera medlemskap i Prevas Young Engineer Network. Frågor om behandlingen av kontaktuppgifter kan vändas till info@prevas.se. *
Multiple selection

*) Obligatoriska fält

Om du vill avsäga dig ditt medlemskap i Prevas Young Engineer Network, skicka ett mail till info@prevas.se.
Prevas AB, Stora Torget 1, Linköping

Kontakta oss

Erik Svansbo, Account Manager, Linköping, Tel +46 13 32 86 34, E-post
Sanna Manhem, Recruitment, Tel +46 70 282 45 60, E-post