language arrow_drop_down
DK NO EN
share

Försvar

Nordens försvarsindustri förser den globala marknaden med världsledande produkter, lösningar och tjänster. Ett fokusområde är att kontinuerligt förbättra, utveckla och anpassa ny teknik för att tillgodose kundernas behov i enlighet med lagstadgade krav i olika militära standarder. 

Prevas har stor erfarenhet som nyckelleverantör till försvarsindustrin. Kunskap om militära standarder och hög kvalitetsmedvetenhet i kombination med bred teknisk kompetens inom inbyggda system har gjort oss till en utvald leverantör för våra kunder inom detta område.

Prevas erbjuder lösningar och tjänster som hjälper försvarsindustrin att förbättra sin produktivitet inom forskning och utveckling samt att implementera ny innovativ teknik. Vi har erfarenhet från många områden, som marina system, flygstyrsystem, helikoptrar, radarsystem, förarlösa plan, Non-flying displaysystem, simulatorer, skrovkonstruktioner, akustik etc.

Tack vare Prevas erfarenhet inom försvarsbranschen, är Prevas en av försvars- och säkerhetsföretaget Saabs utvalda leverantörer och har ett flertal ingenjörer som arbetar inom Saabs verksamhetsområden. Prevas kunskaper, geografiska placering och erfarenhet möter Saabs leverantörsbehov.

ge oss mer problem

Sedan starten 1985 har vi löst tiotusentals problem tillsammans med våra kunder – i flertalet branscher.

Kontakta oss

För mer information

E-post

Vill du veta mer? Kontakta oss och vi berättar vad vi kan göra för dig.

Boka möte med oss!

Agera nu!
Referenser

  • ILIAS Solutions

    ILIAS Solutions lyfter fordonsunderhåll till nästa nivå 

  • SAAB Aerosystems

    Prevas hjälper Gripen flyga

Kontakta oss

Så berättar vi mer!

Innovation on demand

Följ oss i sociala medier!