language arrow_drop_down
DK NO EN
share

Telekom

Telekombranschen står idag inför många nya utmaningar, både när det gäller teknik och nya affärsmodeller. Målet är att tillhandahålla kommunikation för många olika områden. Smartphones och andra liknande enheter har mycket snabbt förändrat marknaden. 

Hög tillgänglighet, prestanda och flexibilitet är fokusområden inom telekomindustrin. I tillägg till dessa utmaningar kommer en allt kortare produktlivscykel och en utveckling av nya tjänster som skapar ett konstant behov av utveckling av både produkter och produktionssystem.

Det ökande antalet av olika uppkopplade och mobila enheter, Internet of Things, kommer också att ha en fortsatt stor påverkan. Det finns behov av högre hastighet, större bandbredd och robusta system. Det finns också behov av att utveckla nya och innovativa enheter samt metoder för smidig anslutning.

Prevas är aktiva inom många områden av telekombranschen, exempelvis utveckling av användarenheter och nätverkskomponenter. Produkter som EquipMan, Track'N'Trace, Bartrack och Testnet är några exempel på lösningar som är utvecklade av Prevas och som används av telekomindustrin runt om i världen.

ge oss mer problem

Sedan starten 1985 har vi löst tiotusentals problem tillsammans med våra kunder – i flertalet branscher.

produkter för telekom

Kontakta oss

För mer information

E-post

Vill du veta mer? Kontakta oss och vi berättar vad vi kan göra för dig.

Boka möte med oss!

Agera nu!
Referenser

    #makeReference( $imgNode $customerName $title $articleLink ) #makeReference( $imgNode $customerName $title $articleLink ) #makeReference( $imgNode $customerName $title $articleLink ) #makeReference( $imgNode $customerName $title $articleLink )

Kontakta oss

Så berättar vi mer!

Innovation on demand

Följ oss i sociala medier!