dk  no  en  

sv en dk no
Supply Chain Integration

Supply Chain Integration

Supply chain integration möjliggör ett snabbt och pålitligt informationsutbyte mellan MES eller SCADA-system och företagets affärssystem.

Prevas erbjuder lösningar för integration av såväl enskilda som flera anläggningar samt MES-lösningar med företagets affärssystem. Några typiska integrationsscenarier kan vara att ansluta affärssystemet eller supply chain med MES, recepthantering, SCADA-mjukvara och till andra verkstadstillämpningar.

Utformningen av supply chain integration ska säkerställa en stabil drift av anläggningen. Även om det överordnade affärssystemet tillfälligt skulle vara ur drift ska meddelandehistoriken intakt.

Viktiga fördelar

  • Minskar ägandekostnader för att integrera logistik med företagets överordnade system enligt branschstandarder som ISA-95 och B2MML
  • Lösningen är realiserad i modulariserad programvara, vilket gör att alla tillämpningar kan integreras enligt en och samma strategi
  • Gör det möjligt för befintliga affärssystem och tillverkningssystem att köras med en hög grad av självständighet och hög tillgänglighet.

Viktiga funktioner

  • Pålitlig meddelandetransport och beständighet
  • Lagring och vidarebefordran av meddelanden, historik och buffring
  • Utökningsbart med återanvändbara tilläggsfunktioner som systemanslutning, meddelandeomvandling och översättningar

Kontakt

För mer information

Prevas

Med spetskompetens inom teknisk produktutveckling, inbyggda system och industriell IT & automation bidrar Prevas med innovativa lösningar och tjänster som skapar tillväxt.

info@prevas.se

Kundsupport

Certifierad

ISO 9001:2015

Allmäna frågor
info@prevas.se

Personuppgiftsfrågor
integrity@prevas.se
Integritetspolicy

Text

Produktinloggning