dk  no  en  
sv en dk no
Life Science, produkt solutions

Life Science, produkt solutions

Life Science-industrin utvecklas snabbt och blir allt mer konkurrensutsatt, och den har behov av innovativa, kostnadseffektiva produkter som använder ny och beprövad teknik. Prevas kontor i Sundbyberg är ett ISO13485-certifierat designföretag, med ett utmärkt track record när det gäller att tillhandahålla innovativa resurser och utveckla prisbelönta analysinstrument och medicinteknisk utrustning som är specialutvecklad för våra kunder.

Prevas skapar innovationer för livet

Prevas har mer än 30 års erfarenhet av att balansera ny och beprövad teknik när det gäller att på ett effektivt sätt skapa innovativa produkter. Dessutom förstår Prevas vikten av att ha rätt balans mellan investeringar i utvecklingen av testning, förbrukningsvaror och instrument/utrustning och användbarheten för en enstaka produkt eller plattform för produkter.

Prevas erbjuder specialister eller en fullständig uppsättning med resurser för utveckling från idé till serietillverkning, vilket inkluderar programvara, maskinvara, mekanik, kvalitetssäkring och projektledningsresurser. Tack vare våra specialistteam erbjuder Prevas också nyckelfärdig utveckling av medicinteknisk utrustning och analysinstrument.

REFERENSCASE

Läs mer om några av våra spännande uppdrag inom Life Science.

Prevas har också andra fokusområden och Centers of Excellence, vilket skapar synergier, som byggblock för utveckling av ny utrustning och nya instrument. Detta omfattar bland annat vår egen Linux-distribution och flera maskinvaruplattformar, testsystem och andra tjänster som täcker en stor del av utvecklingen av en produkt.

För att kunna ligga i teknikens framkant har Prevas ett stort och rikt nätverk av specialister och partners.

Kontakt

Robert Tönhardt

Robert Tönhardt

Center of Excellence Manager Life Science

Tel

+46 8 799 64 28

Prevas

Med spetskompetens inom teknisk produktutveckling, inbyggda system och industriell IT & automation bidrar Prevas med innovativa lösningar och tjänster som skapar tillväxt.

info@prevas.se

Kundsupport

Certifierad

ISO 9001:2015

Allmäna frågor
info@prevas.se

Personuppgiftsfrågor
integrity@prevas.se
Integritetspolicy

Text

Produktinloggning