dk  no  en  

sv en dk no
Audiolösningar

Audiolösningar

Att designa bra audio handlar om mer än att få fram bra mätsiffror, varje litet beslut påverkar slutresultatet och hur bra det låter. Audio och audiodesign är ett kompetensområde med höga krav på erfarenhet samt tekniska och innovativa färdigheter.

Prevas har byggt upp en expertis inom audio som idag är svåröverträffad. Vi utför produktutveckling inom audio som vinner de finaste priserna och finns med i de mest prestigefyllda produkterna. Vi har ett brett kunskapsområde som täcker in allt från high end hi-fi inom både hemelektronik och bilindustrin till aktiv bullerdämpning av industriutrustning samt aktiv hörhjälp inom bullerskydd och hörselhjälpmedelsbranschen.

Tack vare våra många tidigare projekt har vi skapat en designdatabas med välbeprövade designer som tillsammans med vår erfarenhet och vår källkodsbas inom både aktiv kontroll och audiosignalbehandling gör att vi snabbt kan utveckla nya produkter, baserade på tidigare vinningar.

Oavsett om det gäller höga uteffekter, många samverkande högtalare, ljud i bullrig miljö eller varningsljud måste nå fram i kritiska situationer har Prevas audioexperter sannolikt redan en beprövad dellösning på dina problem. Våra DSP konstruktioner utrustas till stor del med redan felsökta, återanvändbara programmoduler. Trots att det kan tyckas vara nyutveckling, får du som kund alltså en redan beprövad programvarulösning som därigenom inte bara minskar kostnad och ökad kvalité, utan dessutom förkortar framtagningstiden. Vår erfarenhet av audio garanterar dessutom att det kommer låta bra!

Kontakt

Per Österling

Consultant Manager

Tel

+46 13 32 86 02

Prevas

Med spetskompetens inom teknisk produktutveckling, inbyggda system och industriell IT & automation bidrar Prevas med innovativa lösningar och tjänster som skapar tillväxt.

info@prevas.se

Kundsupport

Certifierad

ISO 9001:2015

Allmäna frågor
info@prevas.se

Personuppgiftsfrågor
integrity@prevas.se
Integritetspolicy

Text

Produktinloggning