dk  no  en  

sv en dk no
Avancerade styrsystem

Avancerade styrsystem

Noggrannhet inom avancerade styrsystem.

Styrapplikationer ställer ofta höga krav på noggrannhet och tillförlitlighet. Office-applikationer kan enkelt startas om av användaren när det inträffar ett fel. Så är tyvärr inte fallet när det handlar om styrsystem som används i kärnkraftverk, fordon och många andra industriella applikationer. Ett styrsystem för exempelvis ett stålverk ställer mycket stora krav både när det gäller hastighet, noggrannhet och tillförlitlighet. Och att starta om ett stålverk är mycket kostsamt!

Avancerade styrsystem är för det mesta baserade på lösningar med mikroprocessorer och har idag ofta ett användargränssnitt som bygger på tekniska lösningar från datorer och smartphones. Operativsystem som Android, Linux och Windows är mycket populära men de behöver utökad funktionalitet för att kunna användas i kritiska miljöer. Prevas har kunskap inom alla dessa områden och många års erfarenhet inom många applikationsområden.

Exempel på kunder inom avancerade styrsystem

ABB, Atlas Copco, Volvo Construction Equipment, Permobil och Westinghouse.

Kontakt

För mer information

Prevas

Med spetskompetens inom teknisk produktutveckling, inbyggda system och industriell IT & automation bidrar Prevas med innovativa lösningar och tjänster som skapar tillväxt.

info@prevas.se

Kundsupport

Certifierad

ISO 9001:2015

Allmäna frågor
info@prevas.se

Personuppgiftsfrågor
integrity@prevas.se
Integritetspolicy

Text

Produktinloggning