dk  no  en  

sv en dk no
Försvar

Försvar

Sveriges försvarsindustrin förser den globala marknaden med världsledande produkter, lösningar och tjänster. Ett fokusområde är att kontinuerligt förbättra, utveckla och anpassa ny teknik för att tillgodose kundernas behov i enlighet med lagstadgade krav i olika militära standarder.

Prevas har stor erfarenhet som nyckelleverantör till försvarsindustrin. Kunskap om militära standarder och hög kvalitetsmedvetenhet i kombination med bred teknisk kompetens inom inbyggda system har gjort oss till en utvald leverantör för våra kunder inom detta område.

Prevas erbjuder lösningar och tjänster som hjälper försvarsindustrin att förbättra sin produktivitet inom forskning och utveckling samt att implementera ny innovativ teknik. Vi har erfarenhet från många områden, som marina system, flygstyrsystem, helikoptrar, radarsystem, förarlösa plan, Non-flying displaysystem, simulatorer, skrovkonstruktioner, akustik etc.

Tack vare Prevas erfarenhet inom försvarsbranschen, är Prevas en av försvars- och säkerhetsföretaget Saabs utvalda leverantörer och har ett flertal ingenjörer som arbetar inom Saabs verksamhetsområden. Prevas kunskaper, geografiska placering och erfarenhet möter Saabs leverantörsbehov.

Kontakt

För mer information

Prevas

Med spetskompetens inom teknisk produktutveckling, inbyggda system och industriell IT & automation bidrar Prevas med innovativa lösningar och tjänster som skapar tillväxt.

info@prevas.se

Kundsupport

Certifierad

ISO 9001:2015

Allmäna frågor
info@prevas.se

Personuppgiftsfrågor
integrity@prevas.se
Integritetspolicy

Text

Produktinloggning