language arrow_drop_down
DK NO EN
share

Finalen för vår innovationstävling är framflyttad till den 23 september. Tävla om 1,3 miljoner!

Ni kan anmäla er till Prevas och Inissions uppmärksammade innovationstävling som avgörs på Epicenter i Stockholm, i samband med Ny Tekniks final av 33-listan. Alla bolag med en innovation innehållande elektronik är välkomna att delta. I potten ligger utvecklingstjänster från Prevas värt 250 000 kr och tillverkningstjänster från Inission värt 1 miljon kr. Ytterligare 50 000 kr delas ut i form av publikens pris.

ANSÖKAN
Börja med att föranmäla er. Det är enkelt och tar endast någon minut. Maila till Inission och ange följande kontaktinfo:

 • Namn
 • Adress
 • Telefonnummer
 • Mailadress

I ämnesraden skriver ni Intresserad. Då kommer ni att få ”Tävlingsregler och formella krav” samt ”Mall för affärsplan” skickade till er via mail. Senast den 31 augusti 2020 ska hela ansökan vara inlämnad.

De reservationer vi har är att alla deltagare ska ha ett AB registrerat, att vinnaren bekostar ingående material själv, att innovationen innehåller elektronik och att deltagarna kan offentliggöra sin innovation.

FINALEN
Juryn består av Inissions ägare och representanter från Prevas, Almi, Nordea och NyTeknik. De utser de tre bästa bidragen och offentliggör finalisterna den 16 september. Finalisterna bjuds med till Stockholm där de presenterar sina innovationer inför juryn den 23 september. Finalen avgörs framför publik och press den 23 september i ett Draknästet-liknande koncept på Epicenter i Stockholm, i samband med Ny Tekniks final av 33-listan. Publiken röstar fram sin egen favorit och finalen avslutas med att juryn presenterar vinnaren av Inission innovation award.

Under finaldagen har finalisterna tillgång till egen monter med plats för rollup och bord. Bland besökarna finns journalister, investerare, myndigheter och organisationer.

VINSTEN
Vinnaren av Inission innovation award, som utses av juryn, erbjuds produktionstjänster från Inission värt 1 000 000 kr. Vinnaren får då tillgång till hela Inissions produktionsresurser och kompetens för att industrialisera och producera sin innovation. Genom Prevas erbjuds vinnaren utvecklingstjänster värt 250 000 kr. Prissumman på totalt 1,25 miljoner kr kan användas under ett år. Dessutom delas publikens pris ut. Det är ett fristående pris där publiken avgör vem av finalisterna som är bäst. Vinnaren av publikens pris får 50 000 kr.

OM 33-LISTAN
Med 33-listan lyfter Ny Teknik fram nytänkande, unga svenska teknikföretag som vågar bryta regler och bana väg för ny teknik. Den 23 september 2020 träffas de 33 vinnande bolagen på Epicentrum i Stockholm tillsammans med analytiker som gjort listan, journalister, investerare, myndigheter, organisationer och spännande gäster som berättar om sin syn på den svenska startup-scenen.

KONTAKT
Olle Hulteberg, Marknadschef Inission AB, Mobil: +46 707 202 444, E-mail
Maria Månsson, Director innovation and research, Prevas AB, Mobil: +46 708 644 399, E-mail 

Referenser

 • Cellectricon

  Integrerad mjukvara för läkemedelstester.

 • Force Technology

  Får avancerad industriell skanning att fungera.

 • Pilloxa AB

  Smart stöd vid livslång medicinering 

 • ILIAS Solutions

  ILIAS Solutions lyfter fordonsunderhåll till nästa nivå