dk  no  en  

sv en dk no
Instrument Backbone

Instument Backbone

Minskar utvecklingstid och tekniska risker för inbyggda system.

Genom att skräddarsy en lösning byggd på produkter från tredje part kan du ge ditt företag ett försprång. Denna referenskonstruktion kombinerar en FPGA (Xilinx Spartan 6) med en Intel Atom-baserad processormodul. Noderna kommunicerar via PCIe (2 Gb/s) och operativsystem är Windows CE 6, med stöd för USB-enhetsbaserad kommunikation med en extern PC. Arkitekturen utgör ryggraden i ett generiskt instrument.

Kombinationen av FPGA och x86-baserad nod för styrning och övervakning ger stora arkitektoniska fördelar.

  • Produktivitet är en viktig egenskap hos x86-processorn och Windows när det kommer till programvaruutveckling med Visual Studio, och är den absolut överlägsna egenskapen för integrering med externa system av företagsklass.
  • Den extrema flexibiliteten och anpassningsbarheten hos en FPGA. Den används för att skapa gränssnitt mot sensorer, ställdon och kommunikationsbussar, men också mer komplexa funktioner, som styrning av servo- och stegmotorer, avancerad signalbearbetning och maskinvarubaserade realtidsfunktioner.

Kontakt

För mer information

Prevas

Med spetskompetens inom teknisk produktutveckling, inbyggda system och industriell IT & automation bidrar Prevas med innovativa lösningar och tjänster som skapar tillväxt.

info@prevas.se

Kundsupport

Certifierad

ISO 9001:2015

Allmäna frågor
info@prevas.se

Personuppgiftsfrågor
integrity@prevas.se
Integritetspolicy

Text

Produktinloggning