dk  no  en  

sv en dk no
Life Science

Life Science

Life Science-industrin letar ständigt efter effektivare arbetsmetoder och lösningar för att uppfylla vår mänskliga strävan efter att leva längre och arbeta mindre. Detta har lett till att efterfrångan ökat på mer avancerade automatiska/autonoma system och analys av big data, förbättrad användbarhet, distansdiagnostik och sjukvård i hemmet.

Life Science-industrin blir allt mer konkurrensutsatt och kräver innovativa lösningar samtidigt som användbarhet, M2M (uppkopplade maskiner), mobila lösningar, stora systemlösningar och framtida kompatibilitet blir allt viktigare.

Prevas fokus inom Life Science inkluderar bioteknik, Life Science - produkt solutions och läkemedelsbranschen. Att följa regler och myndighetskrav, snabbt få ut sin produkt på marknaden och utveckla innovativa lösningar är fokusområden inom Life Science-industrin.

Prevas har mer än 28 års erfarenhet av utveckling inom Life Science, både som en specialist på kundernas anläggningar och som systemleverantör. Prevas har utvecklat Internet of Things, produkter baserade på Prevas OE-lite Linux-distribution som säkerställer framtida kompatibilitet, finjusterad användbarhet och har arbetat med våra trogna, långvariga kunder inom flera spännande Life Science-projekt. Prevas levererar även lösningar för tillverkning av Life Science-produkter.

Prevas har de kvalitetssystem, processer och utvecklingsmodeller som krävs för att utarbeta kompletta produkter för en global marknad. Prevas portfölj består dessutom av byggstenar som innehåller flera av Prevas egen elektroniska design av cpu-kärnor, OE-lite Linux, FPGA IP-moduler och mycket mer som kan snabba på utvecklingen.

Kontakt

Robert Tönhardt

Robert Tönhardt

Center of Excellence Manager Life Science

Tel

+46 8 799 64 28

Prevas

Med spetskompetens inom teknisk produktutveckling, inbyggda system och industriell IT & automation bidrar Prevas med innovativa lösningar och tjänster som skapar tillväxt.

info@prevas.se

Kundsupport

Certifierad

ISO 9001:2015

Allmäna frågor
info@prevas.se

Personuppgiftsfrågor
integrity@prevas.se
Integritetspolicy

Text

Produktinloggning