dk  no  en  

sv en dk no
Mekanikutveckling

Mekanikutveckling

Teknikutvecklingen går snabbt framåt vilket också ger nya möjligheter till innovativa produkter och lösningar. Prevas har lång erfarenhet av mekanikkonstruktion och har skapat flera prisbelönta lösningar för sina kunder. Som en viktig utvecklingspartner för våra kunder har vi bland annat hjälpt till att utveckla ett flertal medicintekniska instrument, optiska mätsystem, produktionsutrustning för bilindustrin och telekomrelaterade produkter.

Under senare tid har Prevas kraftigt förstärkt sin leveransförmåga av professionella mekanikutvecklare. Vi har idag en synnerligen komplett konsultbas och kan nu hjälpa till inom alla mekaniksegmentet. Allt från förstudier och prototypframtagning till produktionsanpassning, industrialisering och produktvård.

Prevas konsulter är vana att arbeta med alla närliggande kompetenser såsom industridesign, ergonomi, provning, inbyggd elektronik etc.

Projekten kan utföras hos Prevas eller som professionella resurser på plats hos våra kunder. Vi har stor vana att hantera de på marknaden förekommande CAD- och PDM-systemen.

Typiska huvudområden för våra konstruktörer är:

  • Formgods i plast och metall
  • Plåtkonstruktioner
  • Finmekanik
  • Rörelsemekanik
  • Mekatronik
  • Dokumentation
  • Följa regulatoriska krav

Kontakt

Per Eriksson

Per Eriksson

Consultant Manager, Stockholm

Tel

+46 8 726 40 17

Therese Riddarström

André Floreby

Consultant Manager, Malmö

Tel

+46 70 783 10 01

Prevas

Med spetskompetens inom teknisk produktutveckling, inbyggda system och industriell IT & automation bidrar Prevas med innovativa lösningar och tjänster som skapar tillväxt.

info@prevas.se

Kundsupport

Certifierad

ISO 9001:2015

Allmäna frågor
info@prevas.se

Personuppgiftsfrågor
integrity@prevas.se
Integritetspolicy

Text

Produktinloggning