dk  no  en  

sv en dk no
Mjukvarudesign och programvara

Mjukvarudesign och programvara

Mjukvarudesign och utveckling av programvara är alldeles för komplext för att kunna beskrivas i några få ord, men en sak är säker: ju bättre kompetens man har desto bättre resultat. Prevas har lång historia av att leverera mjukvarudesign och programvarulösningar till industrikunder. Vi förstår fördelarna med att leverera strukturerad kod, som är väl dokumenterad och omsorgsfullt testad.

För kunder som på plats hos dem behöver hjälp i projekt av mjukvarukonsulter har vi utvecklat en egen kompetensdatabas, som hjälper oss att hitta den bästa kompetensen för kundens behov. Vår kompetensdatabas ger också våra konsulter verktyg för att få stöd av Prevas samlade kunskap.

Vid behov kan våra mjukvarukonsulter ta med Prevas egna arbetsstationer och utvecklingsverktyg ut till kunden. Detta är särskilt uppskattad av våra kunder med mindre FoU-kapacitet eller när mycket specialiserade verktyg behövs.

Vi har expertkonsulter med kompetens inom c#, c++, ADA, VHDL, UML, Linux, Android, agilutveckling och mycket mer.

Kontakt

För mer information

Björn Andersson

Björn Andersson

Senior Vice President, Product Development Solutions

Tel

+46 21 360 19 33

Johan Bergsten

Sales Manager, Uppsala

Tel

+46 18 56 27 10

Prevas

Med spetskompetens inom teknisk produktutveckling, inbyggda system och industriell IT & automation bidrar Prevas med innovativa lösningar och tjänster som skapar tillväxt.

info@prevas.se

Kundsupport

Certifierad

ISO 9001:2015

Allmäna frågor
info@prevas.se

Personuppgiftsfrågor
integrity@prevas.se
Integritetspolicy

Text

Produktinloggning