dk  no  en  
sv en dk no
Modernisera produkter

Modernisera produkter

Öka intäkterna med en attraktivare produkt.

Många av våra kunder har industriella eller professionella produkter med mycket långa livscykler. Den grundläggande tekniken är ofta mycket robust, och det finns egentligen inte något behov av att byta ut den mot modernare teknik. Men kundens säljorganisation stöter på problemet att produktens utseende och känsla är helt enkelt inte tillräckligt attraktiv längre. Intäkterna börjar minska, även om produkten har mycket bra pris/prestanda. Dagens professionella användare har, i likhet med alla andra, vant sig vid moderna smartphones med suverän användarvänlighet. Varför skulle de nöja sig med något annat när det gäller en professionell produkt som de använder varje dag på jobbet?

Ovanstående scenario är en vanlig orsak när våra kunder beställer en moderniserad produkt. Beställningen kan handla om att förbättra mekaniken, grafiska användargränssnittet eller att lägga till en anslutningsfunktion för externa enheter som surfplattor eller smartphones.

Hounö – Framtidens ugnar styrs via mobilgränssnitt - är ett bra exempel på projekt som vi genomfört.

Kontakt

För mer information

Prevas

Med spetskompetens inom teknisk produktutveckling, inbyggda system och industriell IT & automation bidrar Prevas med innovativa lösningar och tjänster som skapar tillväxt.

info@prevas.se

Kundsupport

Certifierad

ISO 9001:2015

Allmäna frågor
info@prevas.se

Personuppgiftsfrågor
integrity@prevas.se
Integritetspolicy

Text

Produktinloggning