dk  no  en  

sv en dk no

Prevas tecknar avtal med OMV (Norge) AS

PRESSRELEASE

2018-07-03

Prevas har ingått avtal med OMV (Norge) AS om att installera Prevas produkt Mikon för automatisk produktionsrapportering i Norge.

- Vi tror att detta kommer att vara ett stort steg i fråga om automation för OMV, säger Geir Jåsund, Business Development Manager vid Prevas AS.

Prevas lösning Mikon kommer att samla in, tolka, distribuera och rapportera data från olje- och gasproduktion för OMV i Norge. Systemet kommer också att tillhandahålla ytterligare beräkningar som krävs för OMV:s rapportering. Detta för att säkerställa att data för beslutsunderlag finns tillgängliga dygnet runt, årets alla dagar.

Manuell eller halvmanuell behandling av produktionsdata kan vara en tråkig, jobbig och felbehäftad process. Prevas produkt Mikon sparar mängder av manuell bearbetning, vilket i sin tur gör att personalen kan ägna mer tid åt värdeskapande verksamhet. Dessutom får ledningen rapporter i tid och bättre beslutsunderlag.

- Mikon kan enkelt utökas för att omfatta andra affärsregioner och konsolidera en kunds globala olje- och gasproduktion, säger Geir Jåsund. Vi är mycket glada över att få detta spännande uppdrag och vi ser fram emot att arbeta tillsammans med OMV:s personal för att säkerställa att projektet blir framgångsrikt.

FÖR MER INFORMATION

Prevas AB

Einar Alexander Andersen

Einar Alexander Andersen

Managing Director Region Norway

Tel

+47 41 53 73 13

Geir Jåsund

Business Development Norway

Tel

+47 4825 7957

Prevas

Med spetskompetens inom teknisk produktutveckling, inbyggda system och industriell IT & automation bidrar Prevas med innovativa lösningar och tjänster som skapar tillväxt.

info@prevas.se

Kundsupport

Certifierad

ISO 9001:2015

Allmäna frågor
info@prevas.se

Personuppgiftsfrågor
integrity@prevas.se
Integritetspolicy

Text

Produktinloggning