dk  no  en  

sv en dk no

Prevas nominerade till årets exportföretag i Västerås näringslivsgala - Guldstänk

NYHET

2019-02-11

I slutet av förra veckan presenterades alla nominerade till årets Guldstänk. Prevas är nominerade inom kategorin årets exportföretag och vinnaren utses på galafesten den 14 mars 2019.

Prevas nominerade till årets exportföretag i Västerås näringslivsgala - Guldstänk

Juryns motivering till Prevas nominering
Företaget startades i Västerås 1985 och har sedan dess byggt upp en stark och framgångsrik verksamhet i Sverige och Norden med leveranser över hela världen. Tillsammans med sina kunder tar de tillvara på teknikens och digitaliseringens möjligheter och omsätter kunders behov och idéer till ökad hållbarhet och konkurrenskraft. Prevas AB:s unika lösningar och kompetenser har fått stor internationell uppmärksamhet.

- Det här kom som en rolig överraskning och jag är stolt och glad över att få möjligheten att representera Prevas, säger Helena Lundin kommunikations- och informationschef på Prevas. Vi är en utvecklingspartner till företag inom utvalda branscher och våra uppdrag präglas av stor innovationshöjd, kreativitet och moderna arbetssätt. Idag levererar vi lösningar som många för en tid sedan inte trodde var möjliga.

Om Guldstänk
Guldstänk är Västerås Näringslivsgala med syfte att hylla och uppmärksamma det företagsamma Västerås. Bakom initiativet ligger en vilja att inspirera och motivera såväl enskilda företag och större organisationer att fortsätta bidra till Västerås utveckling och tillväxt genom att lyfta dessa och ingjuta stolthet och engagemang. Vinnarna presenteras på galakvällen den 14 mars.

Rösta fram Prevas
I folkets röst får alla som vill rösta vara med och påverka. För att rösta på Prevas till årets exportföretag, skicka ett SMS med texten ”guldstänk 13” till 71120. (Kostnadsfritt, ett sms per telefonnummer.) Röstningen pågår till och med 24 februari.

Prevas pressrelease 2019-02-11PDF

FÖR MER INFORMATION

Prevas AB

Helena Lundin

Helena Lundin

Communication and Information Manager

Tel 

+46 21 360 19 20

Arne Larsson

Business Region Manager, North

Tel

+46 21 360 19 10

Prevas

Med spetskompetens inom teknisk produktutveckling, inbyggda system och industriell IT & automation bidrar Prevas med innovativa lösningar och tjänster som skapar tillväxt.

info@prevas.se

Kundsupport

Certifierad

ISO 9001:2015

Allmäna frågor
info@prevas.se

Personuppgiftsfrågor
integrity@prevas.se
Integritetspolicy

Text

Produktinloggning