dk  no  en  
sv en dk no
Prevas EAM-produkter

Prevas EAM-produkter

Prevas produkterbjudande inom EAM och underhållssystem baseras på Infor EAM – en världsledande programsvit för underhåll och EAM. Dessutom kan vi erbjuda ett antal integrerade produkter som bildar en heltäckande och konkurrenskraftig lösning.

EAM Connector

En mobil webblösning för rekvisition och hantering av arbetsorder. Lösningen innehåller också analys av arbetsorderhistorik per resurs och dokumenthantering. EAM Connector är en självförklarande och effektiv webblösning för tekniker och externa entreprenörer.

Prevas EAM Connector – lika enkelt som att använda en mobiltelefonPDF.

EAM Inventory

Ett fullständigt streckkodssystem med stöd för varuleveranser, delutsändning och returer. Systemet innehåller en streckkodsdesigner, skrivare, skannrar samt inventering för mobiltelefoner.

Datainsamlingssystemet Gurusoft

Gurusoft är en produkt för datainsamling och -rapportering som är specialiserad på att samla in data om energi och vattenrening.

Click View EAM BI-server

Click View är ett ledande BI-verktyg för datalagring, dataanalys och rapportering.

Doc+ DMS-system

Ett dokumenthanteringssystem som är integrerat i Infor EAM-systemet för att administrera versionshantering av dokument och dokumentarbetsflöden. Dokument laddas upp till EAM-databasen alternativt lagras i en separat dokumentdatabas.

Open CAD

En integrerad CAD-integreringsprodukt som tillåter dubbelriktad integrering mellan EAM- och CAD-systemet. CAD-dokument öppnas i EAM-systemets webbgränssnitt. Arbete och tillgångar kan hanteras både i CAD-fönstret och i EAM-gränssnittet. Produkten har ett kraftfullt färgkodningssystem som kan visa arbetsorder, låsta platser eller andra villkor eller aktiviteter grafiskt i ett CAD-lager.

För mer information om Prevas EAM-produkter, kontakta oss.

Prevas

Med spetskompetens inom teknisk produktutveckling, inbyggda system och industriell IT & automation bidrar Prevas med innovativa lösningar och tjänster som skapar tillväxt.

info@prevas.se

Kundsupport

Certifierad

ISO 9001:2015

Allmäna frågor
info@prevas.se

Personuppgiftsfrågor
integrity@prevas.se
Integritetspolicy

Text

Produktinloggning