dk  no  en  
sv en dk no
Testsystem Design

Testsystem Design

Produkter blir alltmer komplexa och elektronik förekommer överallt i dagens samhälle, i allt från bilar, tåg, flygplan, medicinteknisk utrustning, industrirobotar, moderna vitvaror till implantat avsedda för människor. Elektroniken ger också nya möjligheter, som miniatyrisering och intelligens via inbyggd programvara. Samtidigt kräver marknaden kortare time-to-market, stort produktutbud och högre kvalitet.

Effektiv testning och verifiering är viktiga nycklar för framgång och Prevas expertcenter för Testsystem Design greppar dessa med god hjälp från sina egna processer och lösningar. Vårt center of excellence skapades redan 1996 med fokus på att erbjuda testlösningar till våra kunder. Idag erbjuder vi kompetens för testning av inbyggda system och flera olika testlösningar, vilket gör att vi kan utveckla effektiva och långsiktig lösningar för våra kunder.

Med våra testlösningar arbetar vi med produkternas komplexitet och variation där vi också ser till att produkterna snabbare kommer ut på markanden. 

Samarbetspartner:

National Instruments Gold Alliance Partner

Kontakt

Otto Lilja

Consultant Manager Region West

Tel

+46 73 367 51 11

Prevas

Med spetskompetens inom teknisk produktutveckling, inbyggda system och industriell IT & automation bidrar Prevas med innovativa lösningar och tjänster som skapar tillväxt.

info@prevas.se

Kundsupport

Certifierad

ISO 9001:2015

Allmäna frågor
info@prevas.se

Personuppgiftsfrågor
integrity@prevas.se
Integritetspolicy

Text

Produktinloggning