language arrow_drop_down
DK NO EN
share

Testsystem för styrenheter, inklusive HIL

En elektronisk styrenhet (ECU, electronic control unit) kan definieras som elektronik som styr/kontrollerar en fysisk maskin, t.ex. en tvättmaskin, robot eller bil. Dessa enheter blir alltmer komplexa och i många fall ingår de i ett större nätverk av flera enheter.

Prevas har under åren tagit fram testlösningar för styrenheter, både små för enstaka och enklare enheter samt större för komplexa nätverk.

Dagens elektroniska styrenheter kräver en komplex testmiljö för att testningen ska kunna utföras. HIL (Hardware In the Loop) som används för att simulera en miljö är en väl beprövad teknik. Tidigare var HIL en dyr lösning, som endast användes av rymd- och fordonsindustrin. I dag kan vi erbjuda den här tekniken med hjälp av vanliga datorer i våra testsystem.

Kontakta oss

Otto Lilja

Manager, Testsystem

+46 73 367 51 11

E-post

Vill du veta mer? Kontakta oss och vi berättar vad vi kan göra för dig.

Boka möte med oss!

Agera nu!
Referenser

    #makeReference( $imgNode $customerName $title $articleLink ) #makeReference( $imgNode $customerName $title $articleLink ) #makeReference( $imgNode $customerName $title $articleLink ) #makeReference( $imgNode $customerName $title $articleLink )

Kontakta oss

Så berättar vi mer!

Innovation on demand

Följ oss i sociala medier!