dk  no  en  

sv en dk no
Branscher Prevas

Vi är inte den största teknikkonsulten i Uppsala, men vi har de nöjdaste kunderna!

När du behöver hjälp att utveckla en ny produkt, vart vänder du dig då? Till den som syns och hörs mest på marknaden, eller frågar du runt bland kollegor om de kan tipsa dig?

Vårt råd är att titta på vilket bolag som har genomfört de bästa projekten. Vi har mätt kundnöjdheten under många år och vet att vi har nöjda kunder.

Prevas i Uppsala är en teknikkonsult som hjälper kunder med allt inom produktutveckling; från specifikationer och projektledning, via konstruktion av mekanik, elektronik och mjukvara, till tester, CE-märkning och validering. Om kunden så önskar, fixar vi framtagning av prototyper, förserier och serieproduktion. Med andra ord, vi hjälper ditt företag från tidig idé till marknadsklar produkt.

Att alla våra kompetenser finns lokalt underlättar ett nära samarbete med dig som kund, vilket har stor betydelse i utvecklingen av nya produkter. Vi sitter på plats hos dig eller jobbar från vårt egna kontor i centrala Uppsala, där vi har ett eget elektroniklabb och en liten verkstad.

Allt utvecklingsarbete görs naturligtvis i ett ISO9001-certifierat kvalitetssystem. Vårt kontor i Sundbyberg är dessutom certifierade enligt ISO 13485, för medicinsktekniska produkter.

Idag sysselsätter vi över 50 ingenjörer, och vi växer hela tiden.

Nyheter i Uppsala

PREVAS ERBJUDER QA, 2018-09-13

För att komplettera våra duktiga ingenjörer inom produktutveckling, bygger vi nu en egen avdelning inom Quality and Assurance.

Här får du all hjälp du behöver att säkerställa att alla regulatoriska krav och standarder på din produkt blir uppfyllda.

  • GMP
  • GAMP 5
  • IVDD/IVDR
  • MDD/MDR
  • ISO 13485
  • ISO 14971

Behöver du bygga, underhålla eller utvärdera ditt kvalitetssystem, hjälper vi naturligtvis till med det. Kort sagt kan vi vara din långsiktiga partner inom Quality and Assurance.

Vi har eget EMC-lab med specialutbildad personal och vi är ISO13485 certifierade. Behöver du utföra klimattester, har vi ett eget klimatskåp för det.

Vi passar också på att hälsa vår senaste konsult välkommen: Viveka Lindskog är civilingenjör och konsult med bred erfarenhet inom medicinsk teknik, från forskning och utveckling till tillverkning av produkt. Med hennes erfarenhet av ledande roller inom både produktion och kvalitet, kan Viveka t.ex. ta rollen som QA eller hjälpa din organisation inför en audit.

PREVAS TECKNAR RAMAVTAL MED GE HEALTHCARE, 2018-05-04

Prevas har fått förnyat förtroende att leverera konsulttjänster till GE Healthcare, inklusive GEMS Pet Systems. Avtalet är på två år, och täcker all upphandling som GE gör i Norden.

HÄLSAR MAGNUS HEDLUND VÄLKOMMEN, 2017-06-16

Vi hälsar Magnus Hedlund välkommen till Prevas. Magnus Hedlund är disputerad inom kinetiska energilager och har tidigare arbetat som konsult inom mjukvaruutveckling och inbyggda system. Hans tekniska bredd och intresse återfinns i några av Prevas huvuddomäner, exempelvis inbyggda system, magnetisk modellering, EMC-problematik samt reglerteknik och kraftelektronik. Prevas i Uppsala stärker därmed sin kompetensbas med ytterligare spetskompetens inom elektronikutveckling och utveckling av inbyggda system. 

Prenumerera på Prevas nyhetsbrev från Uppsala
Kontakt

Johan Bergsten

Sales Manager, Uppsala

Tel

+46 18 56 27 10

Magnus Evestedt

Markus Nässén

Business Unit Manager, Uppsala

Tel

+46 70 2829092

Erik Svansbo

Anders Jansson

Consultant Manager

Tel

+46 72-547 65 13

Prevas

Med spetskompetens inom teknisk produktutveckling, inbyggda system och industriell IT & automation bidrar Prevas med innovativa lösningar och tjänster som skapar tillväxt.

info@prevas.se

Kundsupport

Certifierad

ISO 9001:2015

Allmäna frågor
info@prevas.se

Personuppgiftsfrågor
integrity@prevas.se
Integritetspolicy

Text

Produktinloggning