language arrow_drop_down
DK NO EN
share

Hur vill du förändra världen?

Vi är alla individer och hur vi utvecklas varierar från person till person beroende på vad vi har med oss i bagaget och hur vi tar till oss kunskap. Vi försöker hitta vad som får dig att växa!

Grunden för Prevas uppdrag är att kunden och Prevas är del av samma team. En av våra viktigaste drivkrafter är vår passion för att dela med oss av våra kunskaper, samtidigt som vi hela tiden lär oss mera av våra kunder och varandra.

Vill du bli en av vårt team, sök jobb på Prevas. Vill du veta mer om våra uppdrag, besök inspiration!

Vi löser problem. Många skulle nog påstå att vi gör det med olika tekniska lösningar – och visst stämmer det. Fast ännu viktigare är kanske påhittigheten. Det som Prevas egentligen handlar om. Om att tillsammans se saker som andra inte ser. Om möjligheter.

Vi tror att det är just påhittigheten som kommer att rädda världen. Duktiga människors förmåga att se lösningar som ännu inte finns. Som gör det möjligt för hjärtsjuka att via en uppkoppling hemifrån mäta och meddela sitt EKG till sjukhuset. Eller hjälper stålindustrin att effektivisera sin produktion och samtidigt minska energiförbrukningen. Eller ser hur framtidens cykelhjälm bör konstrueras för att rädda så många liv som möjligt.

Vi tror att påhittigheten kommer att göra andra saker också. Mindre saker, men ändå viktiga för många människors vardag. Som att se till att glassen smakar likadant oavsett var i världen du köper den. Hålla koll på din cykel och larma om någon försöker norpa den. Eller göra det möjligt för dig att kontrollera din fertilitet utan att du behöver sätta din fot på mottagningen.

Detta är bara några av de tiotusentals problem vi löst sedan vi började 1985. Allt tack vare påhittiga kollegor och kunder som sett något andra inte sett. Det är så vi vill ha det. Vi kallar det Hello Possibility.

DET HÄR ÄR PREVAS

UTMANANDE. Hos oss får du sätta din kompetens på prov varje dag.

KOMPETENTA. Du arbetar med kunniga kollegor som gärna delar med sig av sina erfarenheter.

HÄLSOSAMMA. Vi är en aktiv arbetsplats med gott om möjligheter till motion och friskvård.

PROGRESSIVA. Vi strävar efter att attrahera fler kvinnor och en jämn fördelning mellan könen.

KONKURRENSKRAFTIGA. Vi erbjuder attraktiva anställningsvillkor och individuell lönesättning.

PERSONLIGA. Att kliva in genom dörrarna på ditt Prevaskontor är som att komma hem.