language arrow_drop_down
DK NO EN
share

vi valde prevas

Det finns inga vanliga dagar!

Vi erbjuder utmaningar för många olika områden och arbetar med kunder som är verksamma inom en mängd, vitt skilda segment. Därför kan det vara svårt att beskriva en helt vanlig dag på Prevas. Se filmerna och intervjuerna med våra medarbetare när de beskriver sina aktuella uppdrag och berättar om varför de valde Prevas.

Som konsult på Prevas vill vi att du utvecklas. Det är viktigt för oss eftersom vi hela tiden måste möta våra kunders behov och vi tror också att det är en förutsättning för att du ska trivas. Sök våra lediga jobb eller kontakta oss och vi berättar mer!

ANNA NORDENFELT, konsultchef

Anna har en magisterexamen i Informatik från Linköpings Universitet.

Hon älskar att samarbeta med människor från olika delar av världen och har varit med och satt ihop ett nytt team på vårt kontor i Bangalore, Indien.

IDA LUNDIN

”Det märktes att de som jobbade här trivdes med varandra och sina jobb.”

Vad fick dig att välja Prevas som arbetsgivare?
Det var Prevas bredd inom tillverknings- och processindustrin som gjorde mig intresserad. Jag kände att Prevas kunde ge mig möjligheter att utvecklas och växa inom företaget. Sedan märktes det att de som arbetade inom företaget trivdes med varandra och sina jobb, det var också en viktig aspekt för mig.

Vad är det bästa med ditt jobb?
Mitt arbete är roligt och kreativt. Jag älskar att lära mig nya saker och det får jag göra hela tiden. Projekten och kunderna varierar, det är aldrig tråkigt.

MATS EURÉN

”Man får delta i intressanta och utmanande uppdrag tillsammans med smarta och roliga arbetskamrater.”

Hur skulle du beskriva Prevas som arbetsgivare?
Jag skulle vilja säga att man försöker jobba som ett lag där ambitionen är att nyttja varje individs styrkor och samtidig uppmuntra till utveckling där svagheter finns. Man är lyhörd för sina medarbetares synpunkter, förslag och initiativ. Sociala aktiviteter genomförs regelbundet där man träffas och umgås under andra former vilket förutom stimulerande arbetsuppgifter också är en viktig del för att man ska känna engagemang.

JENNY ÅGREN

”Det bästa med mitt jobb är att det är väldigt kreativt och varierande.”

Vilka är dina huvudsakliga intresseområden?
Mina största intresseområden på jobbet är problemlösning och programmering. Jag är ganska analytiskt lagd som person och trivs bäst när jag får grotta ner mig i ett problem eller när jag får vara med och ta fram lösningar som förbättrar eller förenklar något för kunden.

JOHANNES BJÖRK

”Jobbet är roligt och innebär stor frihet och mycket eget ansvar.”

Vad fick dig att välja Prevas som arbetsgivare?
Jag tyckte att Prevas verkade vara ett spännande företag och när det blev dags för att skriva examensarbete på universitetet sökte jag mig till Prevas och på den vägen är det.

Att arbeta på Prevas innebär att jag har roligt på jobbet, uppmuntras till en ständig kompetensutveckling samt att jag får frihet men också ett ansvar.