language arrow_drop_down
DK NO EN
share

vi valde Prevas

Det finns inga vanliga dagar!

Vi erbjuder utmaningar för många olika områden och arbetar med kunder som är verksamma inom en mängd, vitt skilda segment. Därför kan det vara svårt att beskriva en helt vanlig dag på Prevas. Se filmerna och intervjuerna med våra medarbetare när de beskriver sina aktuella uppdrag och berättar om varför de valde Prevas.

Som konsult på Prevas vill vi att du utvecklas. Det är viktigt för oss eftersom vi hela tiden måste möta våra kunders behov och vi tror också att det är en förutsättning för att du ska trivas. Sök våra lediga jobb eller kontakta oss och vi berättar mer!

Andreas Ramberg, konsult

Lär känna Andreas som trollar med lödpennan likväl som han odlar grönt där hemma. Men framför allt är han en klippa i vårt konsultteam här på Prevas.

 

Åsa Sandberg, Business Unit Manager Eskilstuna

Möt Åsa som är vår stjärna söder om Mälaren. Tillsammans med henne så kommer vi att realisera den smarta fabriken och massor med andra spännande uppdrag!

 

Axel Forsberg, konsult

Möt Axel som studerat Robotik på Mälardalens Högskola och som började hos oss strax efter examen! Vem vet den där smarta brödrosten kanske blir verklighet!

 

Henrik Grunditz, konsultchef och säljare

Hur är det att vara konsultchef och säljare på Prevas och vad är det som driver honom framåt! Möt vår Henrik Grunditz.