language arrow_drop_down
DK NO EN
share

Kundsupport - din trygghet

För att få största möjliga nytta av din systeminvestering och för att hålla igång förbättringsprocesserna i verksamheten krävs effektiv informationshantering.

Det krävs hög kompetens att bibehålla produktionssystems effektivitet, särskilt i dagens ökande globala konkurrens. Strama budgetar, alltmer komplexa system, kunders krav på leveransservice samt ändrade affärsförutsättningar ger utmaningar i att säkerställa att dessa stödsystem ger maximal verkningsgrad.

Prevas kundsupport är en viktig, och av kunderna uppskattad, verksamhet inom Prevas. Genom Prevas kundsupport ges våra kunder hög tillgänglighet och säkerhet på de produkter och lösningar som vi levererar. Supporten är ett led i Prevas helhetstänkande som går ut på att kunden ska få fokusera på sin kärnverksamhet.

Driftsäkerhet i fokus

Vad innebär ett driftstopp för en produktionskritisk verksamhet? Vilka konsekvenser får ett driftstopp i ett utvecklingsintensivt företag, där time-to-market är den kritiska faktorn? Detta är exempel på frågor Prevas tar ställning till när vi tar fram starkt kundorienterade supportlösningar för företag i olika branscher.

Supportavtal

Du kan välja mellan olika supportnivåer beroende på vilka krav du har på tillgänglighet. I en driftskritisk miljö med höga tillgänglighetskrav erbjuder vi både dygnet-runt-support och förebyggande support.

Support kontakt

För våra kunder finns en nedladdningssida där du kan ladda ner patchar, manualer och applikationer till våra produkter. Nedladdningssidorna är skyddade med ett lösenord. Om du skulle behöva detta lösenord kontaktar du vår support enligt nedan.

Vår kundsupport, förutom för GCM där servicekontrakt definierar överenskomna supporttider, är bemannad 24 timmar om dagen 7 dagar i veckan.

Customer Support
Prevas Customer Support, https://support.prevas.se

Produkter, kontakt och support

Tel.nr

E-mail

GCM (Goods Certificate Manager)

+46 54-14 74 40

support.gcm@prevas.se

Industriell IT & Automation

+46 20-44 00 99

support.is@prevas.se

Vill du veta mer? Kontakta oss och vi berättar vad vi kan göra för dig.

Boka möte med oss!

Agera nu!
Referenser

 • McNeil AB

  Automatiserade flöden minimerar manuell hantering hos McNeil

 • Global leverantör inom farm management

  Lönsammare mjölkproduktion

 • Polarium

  Delning av produktinformation möjliggör utveckling av energilagringslösningar vid Polarium

 • Outokumpu

  Behovsbaserat styrsystem på Outokumpu i Degerfors

Kontakta oss

Så berättar vi mer!

We want you to join us!

Vi söker fler medarbetare!